06  4466 0228             hheijerman@live.nl

•   Wie ben ik?

 

 

Geboren in 1958 in de Achterhoek, Gelderland. Na het atheneum een jaar pedagogiek gestudeerd en daarna de sociale academie (afgerond in 1983). Later volgde ik een vierjarige opleiding psychotherapie (gestalt en psychosynthese), de post-HBO Bedrijfsmaatschappelijk Werk en een opleiding tot mindfulnesstrainer MBSR aan het Instituut voor Mindfulness.

Na een jaarstage in de psychiatrie heb ik gewerkt in de drugshulpverlening, de sociaal pedagogische zorg en uiteindelijk als bedrijfsmaatschappelijk werker (BMW-er) bij de Sociale Verzekeringsbank (SVB). Bij de SVB ook een tijd gewerkt als ambtelijk secretaris voor de centrale ondernemingsraad en als secretaris medezeggenschapszaken voor de hoofddirectie.

Verder werk ik of heb ik als BMW-er en/of vertrouwenspersoon gewerkt voor een landelijk opererende arbodienst (Commit Arbo), twee BMW-providers (NIM BMW en Humanitas Bedrijfsmaatschappelijk werk), de  gemeente Amstelveen, onderdelen van de gemeente Amsterdam (Projectmanagementbureau, Ingenieursbureau, Grond & Ontwikkeling, Verkeer & Openbare Ruimte, Stadsarchief), het onderwijs, het midden- en kleinbedrijf, de brandweer Amsterdam-Amstellanden, een grote zorgverzekeraar (Agis), de Vrije Universiteit, VU Medisch Centrum en twee organisaties van basisscholen (AMOS en Amstelwijs).